• Burn-out preventietraining

  Hersenvoer voor Blikverruimers - van hart naar hoofd (en weer terug)

  Er gaat bijna geen dag voorbij of je hoort of leest erover… ‘de burn-out’. Je zou het bijna een modegril gaan noemen, alleen dat is wat crû voor de mensen die dagelijks kampen met deze vorm van totale uitputting. Chronische stresservaring ligt ten grondslag aan een burn-out en treft de laatste jaren steeds vaker ook jongvolwassenen.

   

  Maatschappelijke verwachtingen, sociale druk, aanhoudende mentale druk, prestatiedruk, de angst iets te missen, de continue informatie overload; stressoren waar we dagelijks mee te dealen hebben en die we niet zomaar kunnen stoppen.

   

  Het feit dat we ze niet kunnen stoppen, betekent niet automatisch dat jij er niets aan kan doen! Want de kunst zit hem in het maken van onderscheid tussen dat wat wél in jouw macht ligt om te kunnen veranderen en wat niet. Door te aanvaarden dat jij als mens zowel mentaal als fysiek nu eenmaal je beperkingen hebt en je te richten op dat wat je wel kan veranderen, zal je ervaren dat je wel degelijk meer in de hand hebt dan je denkt!!

  Voorkom jouw burn-out! Ga mee op ontdekking. Een reis door jouw hoofd, zo naar je hart en weer terug. Verruim je blik en voel de vrijheid om weer je allermooiste zelf te kunnen zijn!

   

  Autonomie– eigen ruimte en vrijheid ervaren

  Inspiratie– creativiteit en blik verruimen

  Bewustwording– reflecteren, voelen, onderzoeken en ontdekken

  Acceptatie– aanvaarden van wat is en wat niet

  Verandering– lef en moed om jezelf te (her)ontdekken

   

  Training 8 middagen

  Trainers Jantien de Bruin en Daniëlle Dijkstra

  Inhoud en Kosten op aanvraag

   

  * inclusief werkmap en APK na 3 maanden.

  Neem gerust contact op als je interesse hebt in deelname!

All Posts
×