•  

   Helaas is er even

  een wachtlijst...

 • Samenwerken aan een prettig(er) leven!

  Soms lopen we vast in ons leven en krijgen we niet gedaan wat we willen. Sommigen weten waardoor dit komt en sommigen ook niet. Het maakt niet uit of je nu kampt met een concreet vraagstuk over jezelf of een situatie waarin je (telkens weer) zit, uitdagingen ervaart binnen jouw eigen leven, in je (familie)relatie, je samengestelde gezin of je werk. Ik help je graag om hiermee aan de slag te gaan!

   

  Je kan bij mij terecht voor: integratieve therapie gericht op Persoonlijke Begeleiding bij mentale en levensfase gerelateerde kwesties, Traumaverwerking , Burn-Out begeleiding, Hoogsensitiviteit. Begeleiding bij Scheiding en verwerking van Liefdesverdriet. Relatiebegeleiding en begeleiding van Samengestelde Gezinnen. Op het gebied van traumaverwerking werk ik met NEI, Familieopstellingen en Brainspotting (een vorm van EMDR). Ondersteunend aan de processen pas ik Reiki toe, als dit gewenst is.

   

  Ik hanteer een integratieve benadering gericht op inzicht krijgen, herkennen, erkennen, verwerken, accepteren en integreren doormiddel van een mix aan methoden en technieken.

  Naast gediplomeerd toegepast psycholoog, systeem therapeut en relatietherapeut ben ik gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en (intergenerationeel) traumaverwerking.

   

  Ik combineer de wetenschappelijke hedendaagse kennis over de mens met eeuwenoude kennis vanuit het sjamanisme en de Reiki geneeswijze. Waar overigens niets zweverigs aan is! Want de oeroude kennis van het sjamanisme herinnert ons er bijvoorbeeld aan dat wij als mens onderdeel zijn van de natuur. Wat een hoop van onze instinctieve (onbewuste) reacties en de effecten daarvan verklaart en acceptabel maakt. Daarnaast gebruik ik de Reiki geneeswijze ter ondersteuning en bevordering van het fysieke en mentale herstelproces.

   

  De balans tussen hoofd, hart en lichaam staan centraal en nieuwe wegen mogen worden ontdekt. Mijn manier van therapie kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarbij ik de gangbare do's & dont's van een therapeut graag ondergeschikt maak aan dat wat er op dit moment nodig is voor jou. Zodat jij je verder kunt ontwikkelen, je patronen kan doorbreken, trauma's kan verwerken en zo dichter bij jezelf en/of elkaar kunt komen. Op weg naar een toekomst die beter past!

   

  Bel me gerust voor een kennismaking.

   

  Jantien de Bruin

  Dank voor het geven van zoveel heldere inzichten en handvatten, dit helpt mij echt!

  We hadden er eigenlijk geen vertrouwen meer in, maar met jouw hulp zijn we nog bij elkaar ... en nog 'happy' ook!

  Nooit geweten dat ik zo belabberd communiceerde. Eigenlijk wist ik niet eens wat mijn eigen behoeften waren...

  Coaching Met Jantien is een

  hele fijne combinatie van een

  lach en een traan!

  De kleine lettertjes ...

  Met Jantien is aangesloten bij de beroepsvereniging voor aanvullende complementaire therapie, het CAT. Dit is voor jou goed om te weten. Het betekent dat mijn diploma's en certificaten door hen geaccrediteerd zijn en je er dus op kunt vertrouwen dat ik professioneel en verantwoord te werk ga en ervoor zorg dat ik mijn bijscholing op orde heb. En als je niet tevreden bent, dan biedt het jou de mogelijkheid om een klachten procedure op te starten bij de GAT; de geschillencommissie van het CAT.