• Begeleiding op maat

  Werken Met Jantien is samen werken aan oplossingen, waarbij de balans tussen hoofd, hart en lichaam centraal staan en nieuwe wegen mogen worden ontdekt. Emotionele en praktische kluwen gaan we ontrafelen en vanuit daar zoeken we naar oplossingen. Extra aandacht gaat uit naar het creëren van emotionele rust en ruimte binnen de relatie.

   

  Met Jantien biedt persoonlijke begeleiding, relatiebegeleiding en team-/groepsbegeleiding.

  Tarieven

  • Single consult 75 minuten € 105,- 
  • Relatie consult 75 minuten € 135,-
  • Intake & eerste sessie 90 minuten € 165,- 
  • Maatsessies op basis van offerte

 • Methodieken

  Begeleiding is veelal een combinatie van cognitieve en lichamelijke bewustwording. Vanuit een systemische benadering, krijg je inzicht in het ontstaan en de oorzaken van de problemen waar je tegenaan loopt, welke je belemmeren in je relatie met jezelf en met de ander.

   

  Daarnaast kijken we ook naar andere aandachts- punten, zoals; verwachtingen en behoeften, je hechtingsstijl, communicatie patronen, (onverwerkte) emoties en pijn uit het verleden en andere gewoontes die van invloed zijn op hoe jij je manifesteert in het leven.

   

  Specialisaties: Toegepast Psycholoog, Systemisch Coach (opstellingen en systeemwerk), HSP (hoogsensitiviteit) Therapeut, EFT in relaties, healing werk gebaseerd op het Sjamanisme gericht op het opheffen van energetische blokkades en trauma verwerking (drum healing).

   

  Ter ondersteuning van emotionele processen maak ik Bach Bloesem Remedies.

   

  Ik besteed daarnaast veel aandacht aan het werken met verbindende communicatie, met jezelf en/of in relaties. Hierdoor raak je beter instaat gevoelens en behoeftes bij jezelf te herkennen en erkennen en leer je deze op een heldere wijze te communiceren, wat bijdraagt aan een respectvolle manier van omgang met jezelf en de ander.

   

  Erkend Mattenspel begeleider, therapeutisch spel voor kinderen (3-16 jaar). Het Mattenspel biedt in relatief korte tijd veel inzicht in hoe een kind de scheiding ervaart, zonder dat hij/zij daar uitgebreid over moet praten!

All Posts
×